- Hjem
- Inspiration
- Opskrifter
- Tilbehør og salater
- Bagte druer

Tilbehør til osten: Bagte druer
Det kan lyde underligt at skulle bage vindruer, men når først du har prøvet det, gør du det igen. Få fremgangsmetoden serveret her.
Skrevet af Imerco · 11 november 2024Det søde til en fed, fyldig ost – haps! Ostebordet bliver lige en tand mere delikat og lækkert med de her druer, der er blevet gjort endnu mere appetitlige efter en tur i ovnen.
Ingredienser til bagte druer
Blå/lilla vindruer
Olivenolie
Havsalt
Sådan gør du
Dryp en klase blå druer med olivenolie, drys med havsalt, og sæt i ovnen i et ovnfast fad ved 200 grader varmluft i ca. 15-20 minutter, til enkelte begynder at briste.
Lad dem køle en anelse, men nyd dem ellers som lunt tilbehør til ost.
Læs også: Juletapas for hele familien.
Tip
De bagte druer kan anrettes på små, sprøde brødhapsere smurt med ricotta. Slut af med at give druerne nogle dryp akaciehonning og et drys hakkede valnødder.