- Hjem
- Udeliv
- Haveindretning
- Terrassevarmere og varmelamper
Terrassevarmere og varmelamper
På lager
Vis kun tilbud
Pris
Kategori
Brand
Serie
Farve
Vis kun nyheder
Kategori
Viser 20 ud af 22 produkter
Terrassevarmere og varmelamper
Til de kølige sommeraftener
Når aftenen går på hæld om sommeren, kan det være en kold fornøjelse. Den ellers hyggelige aften bliver ofte afbrudt, når det bliver for køligt, og det bliver nødvendigt at trække hyggen indenfor. Og det er jo ærgerligt, når man kan forlænge terrassehyggen med noget så simpelt som en terrassevarmer. Så kan I blot tænde for varmen og skrue op for hyggen, når det bliver lidt for køligt. Derved kan du få mere ud af din terrasse eller altan i den milde sommerperiode.
Hvad er en god terrassevarmer?
En god terrassevarmer er først og fremmest en, der lever op til dine behov. Derfor er det vigtigt, at du klarlægger, hvilke behov en terrassevarmer skal dække, for så er der større chancer for, at du finder en god terrassevarmer. En god terrassevarmer giver en god varme, men derudover er der forskellige præferencer i forhold til hvor den bedst placeres, hvilken type osv.
Hvor skal en terrassevarmer placeres?
Hvor din terrassevarmer skal placeres kommer meget an på, hvilken type det er. En terrassevarmer med gas placeres bedst i midten af det område, der skal opvarmes, da varmen spredes ud i en cirkel. En lofthængt terrassevarmer bør placeres over midten af bordet, så varmen fordeles jævnt. En elektrisk terrassevarmer skal selvfølgelig placeres nær en stikkontakt, hvilken også gør, at den ikke kan placeres hvor som helst.
Hvor meget strøm bruger en terrassevarmer?
En ganske almindelig terrassevarmer bruger ca. 1,5 kWh per time. Med en kilowatttimepris på 2,25 kr. koster det altså 3,4 kr. at bruge en terrassevarmer med 1500 watt i 1 time.
Købsguide: hvilken terrassevarmer skal jeg vælge?
Hvilken terrassevarmer du skal vælge kommer an på, hvilke behov du har. Når du har overvejet, hvor du gerne vil benytte din terrassevarmer, hvor meget den skal varme, rækkevidden osv. så bliver det nemmere at finde ud af, hvilken terrassevarmer du skal vælge.
Elektrisk
Som navnet antyder, bruger elektriske terrassevarmere strøm. En elektrisk terrassevarmer har mange fordele og ganske få ulemper. De er nemlig både billige i drift, mere miljøvenlige og giver et meget højt og effektivt varmeniveau. Desuden afgiver de varme øjeblikkeligt, når du tænder den. Den eneste ulempe er, at den skal tilsluttes en stikkontakt – her er det en god idé at have en udendørs strømforsyning. Hvis du skal bruge terrassevarmeren i mange timer hen over sæsonen, bør du altså overveje en elektrisk af slagsen. Den kan opvarme et areal på ca. 9-20 m2.
Fordele
- Billig i drift
- Mere miljøvenlig
- Højt og effektivt varmeniveau
- Afgiver varme øjeblikkeligt
Ulemper
- Skal tilsluttes en stikkontakt
- De kan være dyre at anskaffe
- Har ikke den bedste rækkevidde
Gas
Gas terrassevarmere er en fantastisk varmekilde, der giver meget varme på terrassen og større arealer fra 10-50 m2. Så hvis du har brug for at opvarme et større areal, bør du vælge en gasvarmer. Gas er desuden nemt at bruge og kræver ingen installationer. De klassiske modeller giver mest varme, mens dem med en synlig flamme giver ekstra hyggestemning og en fin varme. En ulempe er dog, at der med gas opstår et stort varmespild. Gasvarmeren opvarmer nemlig ikke kun objekter, men også den omkringliggende luft. Vær opmærksom på at gasflasker udgør en brandrisiko.
Fordele
- Stor rækkevidde
- Kræver ingen installation
- God pris
Ulemper
- Høje driftsudgifter
- Stort varmespild
- Brandrisiko
Infrarød
En infrarød terrassevarmer virker forenklet set ved, at den udsender infrarøde stråler, og når strålerne rammer en person eller en genstand, vil de blive opvarmet. Derved er den meget energieffektiv i drift, da varmespildet er minimalt fordi den ikke opvarmer luften omkring den, men kun de objekter den rettes mod. Derved kan du retningsbestemme varmen, hvilket er en god fordel. Den eneste ulempe er, at den afgiver et rødt lys, der kan virke generende.
Fordele
- Energieffektiv
- Minimalt varmespild
- Mere miljøvenlig
- Billig i drift
- Varmen kan retningsbestemmes
Ulemper
- Afgiver et rødt lys
Væghængt
Vælger du en væghængt terrassevarmer fylde den mindre på terrassen og den er særligt smart på en altan. Desuden giver den en mere retningsbestemt varme, og er mere diskret. En væghængt version kan oftest også installeres under en parasol eller en markise. Her skal du selvfølgelig sikre dig at terrassevarmeren ikke bliver så varm, at der er brandrisiko.
Stående
Med en stående terrassevarmer kan du frit stille den, hvor du har lyst, og der hvor der er brug for den. Derudover kan du på de fleste modeller klikke terrassevarmeren af stativet, hvilket gør det nemt at montere den andre steder, hvis du ønsker det.
Find kvalitets terrassevarmere til gode priser
Er du på jagt efter en god terrassevarmer, så er du i trygge hænder. Her på siden finder du nemlig terrassevarmere af høj kvalitet til en god pris. Er du i tvivl om, hvilken slags du skal vælge, kan du lade dig guide her, så du er sikker på, at du finder den rette terrassevarmer til dine behov.
Køb din terrassevarmer hos Imerco
Hos Imerco finder du et godt udvalg af terrassevarmere næsten uanset, hvilken type du søger. Vi har nemlig både el, og infrarøde terrassevarmere der fås i væghængte eller stående versioner. Derudover har vi nogle af de bedste brands i kategorien såsom Solamagic og Eva Solo. Er du på udkig efter en terrassevarmer kan du derfor gå på opdagelse i vores sortiment og trygt købe din nye terrassevarmer hos os.
Forlæng de lyse sommeraftener
Der er intet, der slår en hyggelig sommeraften i godt selskab, hvor der grines og hygges igennem. Ej heller en grillaften hvor vennerne samles, og der spises god grillmad. Begge dele kan du forlænge med en terrassevarmer, der luner dejligt, når sommeraftenerne bliver lidt for kølige. For det er bare ærgerligt at man ikke kan nyde sommeraftenenerne til fulde, når man med en terrassevarmer, kan forlænge aftenerne. Desuden kan du ikke bare forlænge de kølige aftener, men hele sæsonen – så hvad venter du på?