jordbær med flødeskum

Jordbær med pistacieflødeskum

Skal det være nemt, lækkert og måske endda også overraske dine gæster lidt, så prøv denne lækre dessert med jordbær, flødeskum og pistacie, der kan anrettes i en fart.

Skrevet af Imerco · 6 december 2024

Let og luftig - og med et strejf af lækker, fyldig pistacie - dét er altså bare en lækker anretning, der vil glæde enhver dessertmave.

Se alt fra Made by Mama.

Ingredienser til desserten

½ liter piskefløde
1 glas Pistacchio-creme
Friske jordbær
Friskkværnet salt

Sådan gør du

Tag Pistacchio-cremen ud af køleskabet en times tid før brug.

Rør den helt glat og cremet med en teske. Rør helt ned i bunden af glasset, så alle ingredienser smelter sammen.

Pisk fløden til let skum, endelig ikke for meget.

Dryp lidt Pistacchio-creme hen over skummet og vend forsigtigt rundt med en dejskraber uden at slå luften ud af flødeskummet. Flødeskummet må gerne se marmoreret ud.

Ved anretning sættes en god klat creme på kanten af et portionsglas, en skål eller asiet med en dejskraber.

Tilføj friske jordbær, dryb lidt af den lækre Pistacchio-creme henover og kværn til sidst et lille bitte drys frisk salt henover.

Servér - og velbekomme!

Læs også: Pavlova med flødeskum.

Tip

Brug gerne andre friske bær end jordbær - hindbær, blåbær eller brombær gør det også godt til denne dessert.

flødeskum med pistacie