Kanelsnegle med cookiedej

Kanelsnegle med cookiedej

Hvis du både kan lide kanelsnegle og cookies, så prøv de her lækre snegle, hvor du får smagsoplevelser fra begge de lækre sager i én og samme bid.

Skrevet af Imerco · 20 februar 2025

Selvom der er to slags kager i en, så er de supernemme at lave. Bag de lækre snegle tæt sammen i et ovnfast fad, så holder de svampede og luftige.

Se alle ovnfaste fade.

Ingredienser til kanelsnegle med cookiedej

Remonce

150 g stuetempereret smør
40 g brun farin
2 tsk kanel

Cookiefyld

150 g stuetempereret smør
125 g brun farin
125 g sukker
1 æg
260 g hvedemel
1 tsk bagepulver
1 tsk vaniljesukker
1 tsk salt
200 g chokoladeknapper

Derudover

1 æg til pensling
200 g butterdej

Sådan laves kanelsneglene

Rør alle ingredienserne til remoncen sammen, indtil det har en ensartet masse. Nu er det tid til, at cookiedejen skal laves.

Start med at røre smør, brun farin og sukker sammen, og tilsæt så æg. Derefter tilføjes de tørre ingredienser lidt efter lidt. Når massen er ensartet, vendes chokoladeknapperne i.

Fold butterdejen ud, og smør den med remonce. Rul cookiedejen ud, og læg den ovenpå.

Rul dejen sammen, og skær sneglene ud i de ønskede størrelser. Pensl med æg, og bag dem i ovnen i ca. 18 minutter, eller til de er gyldne og gennembagte.

Lad dem køle en smule, og så er de klar til at blive nydt.

Læs også: Cookies i airfryeren.

Tip

Hvis sukkertrangen er særlig stor, så lad sneglene køle helt ned og giv dem en klat glasur rørt af vand og flormelis. 

Kanelsnegle med cookiedej