- Hjem
- Inspiration
- Opskrifter
- Desserter og kager
- Cheesecake påskeæg

Cheesecake påskeæg
Mangler du den perfekte dessert til påskefrokosten, eller måske en hyggelig aktivitet til påskedagene? Så kan det være, at du skal i køkkenet og fremtrylle de her lækre påskeæg-cheesecakes.
Skrevet af Imerco · 25 februar 2025Cheesecake er altid lækkert, men når påsken nærmer sig, kan den lækre kagetype lige så godt gøres ekstra fin, så der skabes en helt særlig og hyggelig påskestemning.
Se alle tyller og sprøjteposer.
Ingredienser til cheesecake påskeæg
4 stk.
2 mellemstore chokoladepåskeæg
150 g digestive kiks
50 g smeltet smør
1 dl fløde
100 g flødeost
2 spsk. flormelis
1 tsk revet citronskal
0,5 tsk vaniljesukker
Marcipanæg til pynt
Sådan laves cheesecake påskeæg
Start med at del påskeæggene over på midten. Vær forsigtig, så de ikke knækker.
Hak digestive kiks i en minihakker, tilsæt det smeltede smør og rør godt rundt. Pisk fløde, flødeost, flormelis, citronskal og vaniljesukker sammen til en cremet masse.
Fordel de knuste kiks i bunden af påskeæggene, og top med flødeostcremen. Pynt med knust kiks og marcipan æg.
Herefter kan de spises.
Læs også: Cheesecake påskeæg med pistacie.
Tip
Lav gerne æggene i god tid, opbevar dem på køl og pynt først lige inden servering.