Den perfekte guide til den vegetariske vandretur! ’Food In The Woods’ af Rebecca Watson & Elina Lähteenmäki guider dig gennem den finske natur og fylder din mave med lækre næringsrige måltider.
”Food In The Woods er fyldt med vegetariske opskrifter med alt fra nemme snacks til vandretursmåltider. Fortryllelsen af finsk natur, mærk de nordlige fjeldvindes susen mod kinderne, hør symfonien af fugle, der stiger op fra forårets lund, duft den krydrede duft af en Laplands mose. Forestil dig selv, at du spiser Cep risotto midt i vildmarken, mens solen er ved at synke under horisonten. Mad i skoven serverer 60 velsmagende og nærende vegetariske opskrifter til enhver årstid, uden at glemme desserter og snacks. Der er alt fra hurtige og nemme sandwicher og frokoster ved bålet til dehydrering af dine egne måltider til længere vandreture. Prøv kimchi hotdogs eller indiske bål-kartofler, eller smag på vegetabilsk paella, linseragu eller mexicansk sort bønne-mole! Bogen vil guide dig til at lave mad i det fri, hvad du har brug for af udstyr, og hvad du skal overveje med de forskellige årstider. Bogen er velegnet til både begyndere og erfarne vandrere og kokke, og fotograferingen og de mange personlige historier giver masser af inspiration til enhver.”