Med et fladt strygestål fra Sabatier, så vil dine knive altid være knivskarpe, når der skal kokkereres i køkkenet.
Hvorend det er til udskæring af en god rød bøf, som skal serveres med bearnaisesauce til gæster. Men også når hverdagens gryderetter skal forberedes.
- Brug gerne 3-4 gange om måneden for optimal skarkphed af dine knive
Fransk kvalitet fra Sabatier
Sabatier byder på håndlavede, franske knive af allerhøjeste kvalitet. Brandet blev registreret som det første Sabatier-varemærke allerede i 1812, og er det eneste, der må anvende løven som symbol. Løven, der er dyrenes konge og står for styrke og overlegenhed - kvaliteter, der går igen hos knivene.
Alle Sabatier knive er smedet i ét stykke stål, hvilket giver kniven en helt unik balance og kontrol. Sabatier fokuserer på, at knivene ligger godt i hånden selv efter flere timers brug. Netop derfor er knivene også populære hos mange kokke verden over.