Shun Premier sujihikikniven fra KAI er en traditionel, japansk trancherkniv, og er idéel til udskæring af kød og fisk. Det lange blad gør, at du nemt kan skære igennem dit stykke kød og fisk i ét strøg, og minimerer derfor risikoen fot, at kødet bliver "flået" fra hinanden, og mister saft og smag. Det smalle knivblad er også med til at beskytte kødet bedst muligt, da man ikke presser kniven gennem kødet.
- Hårdt og tyndt stål for fantastisk skæreevne og lang holdbarhed
- Tidsløst og flot design fra skæfte til klinge
- Nem at håndtere
Shun Premier
Shun Premier Tim Mälzer knivene fra KAI er en premium serie af knive til både entusiaster og professionelle. Knivene er kendetegnet ved deres høje kvalitet og finish, gode skæreegenskaber og et særdeles behageligt skæfte. Derudover er knivserien visuelt imponerede med mange detaljer såsom den bankede tsuchime-overflade på øverste halvdel af klingen, de tydelige overgange mellem de 65 lag stål kniven er smedet af og skæftet, som er lavet af pakkatræ af amerikansk valnød.
KAI
KAI startede deres knivproduktion i 1908, og har en rig tradition inden for japanske knive. KAI bruger traditionelle smede-metoder, og følger den moderne produktion samtidig med, at de bibeholder deres traditionelle japanske værdier, hvilket afspejler sig i deres produkter. Knivene slibes, poleres og sidste æg bliver lavet i hånden for at sikre høj kvalitetskontrol på produkterne. De nok mest populære knive fra KAI hedder Shun, og disse bliver produceret i Seki, Japan, som betragtes som mekkaen for knivproduktion i Japan.