Med en wok kan man få en masse ud af ikke særlig meget - og så er Copenhagen wokken fra GreenPan er uundværlig i køkkenet.
- Ekstemt slidstærk non-stick belægning
- Slip-let keramisk belægning
- Tåler metalredskaber
Diamanter for en stærk overflade
Du kan spare på fedtstoffet, og du slipper for, at maden brænder på med Copenhagen-serien af pander og gryder. De har nemlig non-stick Infinity belægning, som giver produkterne deres gode stege-egenskaber. Belægningen er forstærket med diamanter, hvilket gør wokken så modstandsdygtige, at den både kan tåle høj varme, og du kan endda bruge metalredskaber på den.
Ekstra stor stegeflade med Anotech 3
Lav bare lidt ekstra, så har du også til mad i morgen. Der er nemlig rigelig med plads på Copenhagenpanderne! Panderne med det smarte design giver nemlig plads til 25% mere end andre pander fra Greenpan. Desuden er wokken lavet af aluminium, som gør den til en rigtig god varmeleder. Det tager derfor ikke lang tid før wokken er varm og klar til brug.
"Sådan passer du bedst på din wok
Når du opvarmer din wok, anbefales det, at varme den op ved at starte på lave temperaturer og skrue op efter nogle minutter, så undgår du, at panden slår sig og bliver skæv.
Læs mere om at vedligeholde dine wokpander her."
Copenhagen
Copenhagen-serien fra Greenpan giver dig tidløst og minimalistisk design kombineret med kvalitetsmaterialer og en ekstra stor stegeflade. Produkterne i serien har den keramiske Thermolon Infinity Pro non-stick belægning uden PFAS, men med diamanter for god modstandsdygtighed.
Om Greenpan
Greenpans non-stick belægning Thermolon™ blev introduceret i 2007, og siden da har de været førende inden for køkkengrej med keramisk belægning. GreenPans gryder og pander giver dig en uovertruffen madlavningsoplevelse. Samtidig er produkterne skånsomme over for både sundhed og miljø, da de er fri for skadelige stoffer. Derudover reducerer de deres CO2-fodaftryk gennem energieffektive produktionsprocesser og genanvendelige materialer.