Tænk kreativt og leg med de klassiske desserter ved at bruge nye former til din kage, mousse eller creme.
- Fremstillet i silikone af høj kvalitet
- Tåler både fryser og ovn
- Tåler opvaskemaskine
Kuglerunde resultater
Det er for alvor gjort nemt at lave smukke kager uanset om du er ny eller erfaren i det søde køkken. Med silikoneformen fra by Ditte Julie får du mulighed for at eksperimentere med dine desserters udseende og smag.
Formen tåler temperaturer fra -60°C til 230°C og du kan derfor fryse din mousse helt ned, inden du tager den ud af formen. Som prikket over i’et kan du pynte af med fx velvetspray, glaze eller lege med seriens øvrige forme, som løfter kagen til et nyt niveau.
Nem at arbejde med
Silikoneformen har plads til 8 kugler med en diameter på 6 cm, fremstillet i platinumsilikone af høj kvalitet. Formen er fremstillet med flad bund, så den står stabilt i fryseren. Formen er nem at arbejde med, tåler at blive brugt flittigt og sikrer en perfekt overflade på dine små desserter.
Tip! Når du har fyldt formen med mousse, er det vigtigt, at du lader det fryse helt. Når du skal have moussen ud igen, skal du først forsigtigt løsne den i toppen med en kniv langs kanten - og presse indholdet ud nedefra. Vær ikke bange for at bruge lidt kræfter, da en ny silikoneformen ofte skal arbejdes i gang.
Bageprofilen Ditte Julie Jensen
Ditte Julie Jensen blev i 2015 et kendt ansigt, da hun deltog i Den Store Bagedyst på DR1. Siden er hun blevet anerkendt for sit kreative og smukke bagværk, som hun i dag lever af at udvikle. Hun står også bag flere kogebøger om bagning.