Er du en ægte mesterkok derhjemme? Så kan kun det bedste udstyr bruges. En stålpande, som de professionelle kokke sværger til, er et absolut must, såsom denne flotte stegepande fra Holm.
6 mm sandwichbund Honeycomb-overflade Stålhåndtag
Lav mad som de professionelle kokke
Det er bare anderledes at lave mad på en stegepande af rustfrit stål, end på en pande med belægning. Du kan opnå en hurtig og effektiv opvarmning, og desuden er de meget robuste og tåler det meste – netop derfor er de mange kokkes favorit stegepande.
Stegepanden fra Holm er udstyret med en 6 mm sandwichbund og honey-comb overflade. Strukturen på stegefladen betyder, at fedtstoffet lægger sig i fordybningerne, og derved mindskes risikoen for fastbrænding.
Sådan steger du på din stålpande
Det er anderledes at stege på en pande af rustfrit stål end på en pande med belægning, og netop derfor foretrækker mange professionelle kokke stålstegepander. Det er dog ret enkelt – du kommer fedtstof på panden og varmer panden op ved middel varme. Fordel fedtstoffet over hele pandens stegeflade og på siderne. Hæv temperaturen lidt, læg maden på panden og juster varmen til den ønskede tilberedningstemperatur. I starten af tilberedningen kan det se ud, som om maden brænder fast på panden, men så snart der er lavet en stegeskorpe, kan maden flyttes rundt på panden og vendes.
Unik køkkenserie af Claus Holm
Holm er en serie af køkkenprodukter skabt til det saftige, møre, velsmagende måltid. Claus har personligt udvalgt, testet og godkendt hvert produkt, hver funktion og hver detalje.
Sådan passer du bedst på din stegepande
Når du opvarmer din stegepande, anbefales det, at varme den op ved at starte på lave temperaturer og skrue op efter nogle minutter, så undgår du, at panden slår sig og bliver skæv.
Læs mere om at vedligeholde dine stegepander her.